Deputatul Raisa Enachi a lansat un apel puternic pentru acțiuni urgente împotriva traficului de droguri, subliniind gravitatea situației și impactul devastator asupra tinerilor. Mesajul a fost transmis în mediul online, evidențiind necesitatea combaterii eficiente a fenomenului care a scăpat de sub control în țară. Deputatul a subliniat că România nu mai este doar o rută de tranzit pentru traficanți, ci a devenit o piață de consum, iar acest lucru este inacceptabil, mai ales când copii de doar 8 ani ajung la spital din cauza consumului de droguri. Apelul deputatului subliniază importanța implicării tuturor în luarea de măsuri concrete pentru a contracara acest flagel care distruge viețile tinerilor români.

Mesajul Deputatului Raisa Enachi este prezentat mai jos:

„Ne confruntăm cu o realitate dureroasă și îngrijorătoare, fenomenul drogurilor a scăpat de sub control în țară. Nu mai suntem doar o rută de tranzit pentru traficanți, ci am devenit o piață de consum.Este timpul să acționăm! Este inacceptabil să aflăm că copii de doar 8 ani ajung la spital din cauza consumului de droguri.Suntem cu toții responsabili să luăm măsuri concrete pentru a combate acest fenomen periculos.

Nu putem sta deoparte și să privim cum acest flagel distruge viețile tinerilor noștri. O întrebare care ne frământă pe mulți dintre noi: când vom vedea autoritățile anunțându-și cetățenii despre traficanți arestați și condamnați, sau despre rețele de trafic de droguri destructurate? Este adevărat că consumatorii nu își produc singuri drogurile. Ei le cumpără de la cei care profită de suferința și vulnerabilitatea lor.De aceea, este necesar ca autoritățile să acționeze cu prioritate împotriva traficanților.

Nu putem să stăm pasivi și să așteptăm ca lucrurile să se schimbe de la sine. Trebuie să cerem mai mult de la instituțiile statului să ne asigurăm că sunt luate măsuri eficiente împotriva traficului de droguri. Este nevoie de o colaborare strânsă între Ministerul Justiției și Ministerul de Interne pentru a înăspri legislația și pentru a intensifica eforturile de combatere a traficului de droguri.

Trebuie să acționăm ferm și hotărât împotriva celor care își fac avere pe seama suferinței altora.

Autoritățile trebuie să acționeze cu determinare împotriva traficanților de droguri.

Doar astfel vom putea spera la un viitor mai sigur și mai sănătos pentru toți.”

RemasterDirector_1a5c03258

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.