În cadrul Olimpiadei Naționale de Pregătire Sportivă Teoretică desfășurată la Iași între 7 și 11 mai, Liceul cu Program Sportiv Vaslui a primit prestigiosul Certificat de excelență „Summa Schola Cum Laude” din partea Comisiei Centrale a Olimpiadei. Eleva Teodora Ghiorgi s-a clasat pe locul I cu nota maximă, 10, fiind pregătită de profesoara Ramona Popa.

Liceul cu Program Sportiv Vaslui a fost distins cu Certificatul de excelență „Summa Schola Cum Laude” la Olimpiada Națională de Pregătire Sportivă Teoretică, care a reunit 160 de participanți și s-a desfășurat între 7 și 11 mai la Iași. Distincția reprezintă o recunoaștere a rezultatelor excelente obținute de unitatea de învățământ vasluiană în anii precedenți, evidențiind calitatea și dedicarea echipei de profesori și a elevilor participanți.

Printre laureații din acest an s-a evidențiat Teodora Ghiorgi, o elevă pasionată de handbal din clasa a IX-a, care a impresionat prin performanțele sale remarcabile. La etapa națională a Olimpiadei de Pregătire Sportivă Teoretică, ea a obținut locul I, cu nota maximă, 10, sub îndrumarea profesorului Ramona Popa.

Profesoara Ramona Popa a lăudat calitățile elevului și efortul depus: „Este o elevă serioasă și muncitoare, cu reale calități. Este prima mea elevă cu punctaj maxim la olimpiadă. Felicitări și succes pe mai departe”.

Liceul cu Program Sportiv Vaslui a fost reprezentat și de elevele Cosmina Andreea Rîpă, clasa a X-a (sub îndrumarea prof. Ramona Popa), și Ștefania Andreea Ibănescu, clasa a XI-a (sub îndrumarea prof. Anușca Doglan Lucian Dan), la aceeași olimpiadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.