Mihai Fișcă, al treilea individ care aduce acuzații împotriva lui Florian Coldea, dezvăluie detalii tulburătoare despre motivele din spatele deciziei sale de a furniza probe audio și video la DNA. El afirmă că a fost amenințat de către persoanele implicate și că numele lui Coldea a fost folosit pentru a-l intimida. Fișcă susține că a fost amenințat cu închisoarea și că i s-a spus că ar fi o pierdere să nu-și mai vadă copiii.

Motivul principal al acțiunilor sale a fost amenințarea venită din partea lui Silviu Capră și Ovidiu Toma, care, după ce au aflat de intenția sa de a face publice înregistrările și probele privind activitățile ilegale, au început să-l amenințe. Capră și Toma sunt implicați într-un caz personal al lui Fișcă la judecătorie, iar acesta îi acuză de crearea unui grup infracțional și de spălare de bani.

Fișcă continuă să dezvăluie detalii despre afacerile suspecte în care sunt implicați Capră și Toma, afirmând că aceștia au orchestrat o schemă piramidală în timpul pandemiei și că Toma a obținut sume semnificative de bani. El face și o legătură între Florian Coldea și afacerile celor doi, susținând că acesta din urmă a fost prezent la sediul firmei în care erau implicați Capră și Toma.

Fișcă descrie o întâlnire tensionată între investitorii străini și Capră, Toma și Coldea, care a avut loc în timpul pandemiei și a condus la amenințări și presiuni financiare. După acea întâlnire, Coldea a primit un birou la firma respectivă, iar Fișcă relatează că Toma i-a spus surorii sale că acum sunt scutiți de orice probleme cu cei doi investitori străini. Totuși, Fișcă afirmă că el este în conflict cu aceștia de mai mulți ani și că au refuzat să îi restituie niște bani, amenințându-l cu închisoarea și spunându-i că ar fi o pierdere să nu-și mai vadă copiii.

Aceste informații au fost furnizate de către: https://www.romaniatv.net/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.