Donald Trump, primul fost președinte american condamnat pentru infracțiuni, a descris Statele Unite sub președinția lui Joe Biden ca fiind o „națiune coruptă și fascistă”. Trump îl consideră pe Biden „un pericol foarte mare pentru Statele Unite” și „un candidat manciurian”, aducând aminte de acuzațiile similare lansate împotriva sa de Hillary Clinton în timpul alegerilor prezidențiale din 2016. Clinton l-a acuzat atunci pe Trump că ar fi „marioneta dictatorului Vladimir Putin”.

Într-o investigație specială condusă de Robert Mueller, fostul director FBI, s-a încercat dovedirea sprijinului acordat de Vladimir Putin lui Trump pentru a o compromite pe Hillary Clinton. Raportul lui Mueller, publicat în 2019, a concluzionat că nu există dovezi suficiente pentru a susține aceste acuzații. Cu toate acestea, Trump continuă să susțină că Biden este „un candidat manciurian” și „marioneta unui inamic politic al SUA”, conform AP News.

În această noapte, un juriu din Manhattan l-a găsit vinovat pe Trump pentru toate cele 34 de acuzații de falsificare a înregistrărilor comerciale. Aceste acuzații se referă la ascunderea unei plăți de 130.000 de dolari către actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels, care susține că a fost constrânsă să nu divulge informații despre relațiile sale sexuale cu Trump în 2006, când acesta era proaspăt căsătorit cu Melania Trump. Trump riscă pedeapsa cu închisoarea sau o amendă, dar poate candida în continuare la alegerile prezidențiale.

Aceste informații au fost furnizate de către: https://www.gandul.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.