Consiliul Național al Partidului România Mare a avut loc la București, pe data de 2 iunie, în Sala ”Aurel Ghibuțiu” a Camerei de Comerț și Industrie a României. La acest eveniment au participat peste 200 de delegați din toată țara, alături de oaspeți importanți din străinătate care au contribuit la Forumul Economic organizat în continuarea ședinței.

În deschidere, președintele Teodor Victor Iovici a exprimat recunoștința față de toate filialele Partidului România Mare pentru eforturile depuse în campania electorală și pentru promovarea valorilor și principiilor P.R.M. De la preluarea mandatului de conducere, Victor Teodor Iovici a dedicat eforturi considerabile pentru consolidarea și relevanța partidului în scena politică românească, promovând reforme interne pentru modernizarea structurilor și proceselor partidului.

Unul dintre obiectivele prioritare ale lui Iovici a fost comunicarea eficientă cu membrii și susținătorii PRM. A organizat întâlniri și conferințe la nivel național pentru a asculta și integra opiniile și preocupările comunității în agenda politică a partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.