Alina Tipos, candidată la primăria Girov, a publicat recent pe Facebook un mesaj în care subliniază motivele și valorile care au stat la baza deciziei sale de a candida. Tipos a accentuat dorința de a forma o echipă de oameni muncitori și integri, neafiliați politic în ultimii opt ani, spre deosebire de ea, care a făcut parte din PNL Girov până în 2022. Echipa sa este dedicată reprezentării echitabile a tuturor satelor din comună, promițând că nicio localitate nu va fi neglijată în cadrul programelor lor. Tipos a mulțumit susținătorilor pentru sprijinul din perioada campaniei și a invitat locuitorii la vot pe 9 iunie 2024, subliniind că împreună pot aduce schimbarea dorită în comuna Girov.

Mesajul Alina Tipos candidat la primăria Girov este prezentat mai jos:

„Momentul în care am decis să candidez ca primar la Girov, am dorit să am lângă mine oameni muncitori, serioși, care nu pot fi corupți.

Colegii mei în ultimii 8 ani nu au făcut parte din nici un partid politic ( eu am fost în echipa PNL Girov până în 2022, de unde am plecat din diverse motive), nu au fost consilieri locali, dar au fost implicați în diverse activități în comună.

Suntem o echipă care ne dorim să reprezentăm nu doar satele din care provenim, pentru noi toate satele vor fi ajutate și incluse în programe, fără nici o diferență, mai ales că în Dănești, a fost prea târziu când au dorit să se alăture echipei 2 persoane, lista fiind finalizată și depusă.

Mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat până acum în perioada campaniei electorale, iar în data de 9 iunie 2024 vă invităm la vot și împreună să realizăm ” ALTCEVA” în Comuna Girov.

ÎMPREUNĂ PUTEM REUȘI!!!

CMF 21240071″

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.