Aventura Medievală, George $imion își va arunca pălăria în ringul încins al candidaturii pentru tronul țării.
Într-un colț uitat al cetății București, unde odinioară cavaleri curajoși se luptau pentru onoare și domnițe cu plete de aur, mâine se va desfășura o întâmplare cum rar vezi pe aceste meleaguri. În arenă, sub bolta înstelată a cerului, AUR-ul de galerie, George $imion, își va arunca pălăria în ringul încins al candidaturii pentru tronul țerii.

Parada Circumstanțelor Grandioase
Așa cum se cade unui asemenea eveniment măreț, îmbrăcămintea obligatorie pentru acești viteji de ocazie va fi cămașa alba și ițarii negri. Se spune că numai așa poți să-ți arăți curajul și spiritul de sacrificiu, căci să vină omul în straie simple, de parcă merge la moșie, e dovadă de mare îndrăzneală în aceste vremuri de cumpănă.
Dar atenție, dragi cetățeni, să nu vă așteptați la daruri sau ospețe din partea organizatorilor! Deplasarea, măcar, va fi pe spezele proprii, căci vistieria e păzită cu strășnicie de unul cu luleaua în dinți și nu se risipesc galbenii pe asemenea fleacuri. Așa că, cine va dori să fie martor la această nemaivăzută întâmplare, va trebui să-și pună galbenii în pungă și să pornească la drum pe banii proprii.

Clovnul Curții se Încoronează
Să nu uităm însă scopul acestei mari adunări: lansarea unui nou clovn pentru șefia trupei de la Cotroceni. Căci, ce ar fi o curte regală fără un clovn care să-și distreze suveranul în lungile și plictisitoarele zile de domnie? Și, desigur, cine altcineva ar putea să facă față acestei grele poveri decât vestitul clown George $imion? Un personaj care și-a făcut un nume nu prin fapte vitejești, ci prin gesturi teatrale și vorbe meșteșugite.

Urarea Veseliei
Să-i urăm, dară, vreme bună și spectatori zâmbăreți, căci nu-i mic lucru să-i faci pe oameni să râdă în zilele noastre. Iar dacă e cineva care poate aduce un zâmbet pe buzele mulțimii, acela e cu siguranță clovnul nostru preferat.
Așa că, dragi români, luați-vă cămășile albe, umpleți-vă pungile și porniți la drum pentru a fi martorii acestui spectacol unic. Circul își lansează clovnul, iar acum tot ce rămâne e să vedem dacă publicul va aplauda sau va arunca cu roșii. Oricum ar fi, promitem că va fi un spectacol de neuitat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.