Invitație la Botezul Electoral – Pregătiți-vă pentru un Show de AUR!

Dragi membri, simpatizanți și toți cei ce au participat la campania „Jos Iohannis” (și altele),
E timpul să schimbăm, pentru o zi, sloganurile și scandările cu urale și chiote de veselie! Da, ați citit bine, George $imion vă invită la botezul copilului său! Și nu va fi orice botez, ci unul pe modelul nunții sale, dar cu și mai mult fast și strălucire, căci a mai adunat niște primărași consilieri care își vor aduce binevol indemnizațiile cadou.

Programul Special al Botezului

Sosirea invitaților:
Cum altfel decât într-o procesiune de mașini de epocă, cu claxoane patriotice și stegulețe tricolore fluturând în vânt? Nu uitați să aduceți pancartele de la mitinguri, doar să le întoarcem pe dos, căci mesajele de ură nu-s potrivite pentru un astfel de eveniment.
Meniul Festiv:
Bufetul va fi un adevărat festin de bucate tradiționale, cu mici, sarmale și cozonaci cât cuprinde. Vor fi distribuite porții generoase, mai ales pentru cei care au semnat cele mai multe petiții anti-Iohannis, posesori de card AUR, donatori pentru salariul donat de G. $imion etc.
Dansul și Voia Bună:

Muzica va fi asigurată de taraful „Lăutari de AUR”, care ne vor încânta cu instrumentele dezacordate hore și sârbe, dar și cu melodii patriotice adaptate special pentru acest eveniment.
Invitați Speciali:
Pentru că un botez de acest calibru merită invitați de seamă, am decis să extindem invitația și către președintele Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, Nicolai Ciucă și un ziarist important de la Vaslui, nu de alta, dar poate- iconvingem să fie nași. Nu vă speriați, dacă vin, le vom asigura o intrare discretă și o ieșire și mai discretă, ca să nu-i tulburăm pe cei care au cântat „Jos Iohannis” și i-au înjurat cu atâta patos. Cine știe, poate le prinde și lor bine o stropire cu aghiazmă!

Mesaj pentru Simpatizanți:
Dacă ați primit acest mesaj, înseamnă că sunteți parte din marea noastră familie. Vă așteptăm cu brațele deschise la acest eveniment de neuitat. Și nu uitați: participarea voastră este obligatorie, la fel ca și la mitingurile AUR! Nu de alta, dar lista de prezență va fi verificată cu rigurozitate de SG-ul cu coada de păun.

Cu respect și recunoștință,
George $imion și Familia Caza Nostra de AUR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.