Premieră Teatrală la Bârlad: „Colecționarul de Suflete” într-un Spectacol Unic cu Lucian Arhire

Teatrul „Victor Ion Popa” din Bârlad anunță cu entuziasm premiera spectacolului „Colecționarul de suflete”, o piesă captivantă interpretată de Lucian Arhire într-un one-man show. Evenimentul va avea loc marți, 18 iunie, începând cu ora 18.30. Scrisă de Vali Bolat (Valentin Braniște de la Teatrul Municipal „Bacovia” Bacău), piesa promite o experiență emoționantă și profundă în interpretarea actorului.

„Poate că unul dintre demersurile cele mai dificile ale unui scriitor este chiar alegerea titlului: să fie inedit, să atragă, să aibă un mesaj, să fie concis… «Colecționarul de suflete» este un astfel de titlu, iar meritul îi aparține autorului, Vali Bolat, căruia îi mulțumim pentru acest text tulburător!”, a declarat Teodora Spînu, secretarul literar al teatrului bârlădean.

Pentru detalii despre bilete, inclusiv prețuri, disponibilitatea locurilor sau rezervări, vă puteți adresa Departamentului „Organizare spectacole” la numerele de telefon 0728.842.240 (Felicia Strat) și 0770.954.887 (Ioana Negru).

În plus, trupa teatrului bârlădean a avut recent succes cu premiera comediei „Palmaresul lui Don Juan” de Valentin Krasnogorov, tradusă de Elvira Rîmbu și regizată artistic de Radu Ghilaș. Distribuția a inclus actorii Marcel Anghel, Ramona Ananie și Bogdan Manolache, iar scenografia a fost realizată de Clara Pop, cu Cristi Bortoș la designul video și muzica originală compusă de Dragoș Mihai Cohal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.