„Unde-i cinstea fraților, unde-i lumina?”.
Ia ascultați, neamuri și prieteni, cum s-au adunat norii negri și tulburători pe scena politică din Argeș! De prin satră-n satră, de la biserică la crâșmă, vestea s-a răspândit că unii băieți șugubeți de la AUR și-au pus vindețuș pe suflet și au dat mâna cu PSD-iștii, pentru câteva funcții la stat. Ba chiar ca în basmele cele vechi, când treaba-i terminată, toți cu lingurița-n traistă să guste din pomană.

Zvonerile, ca vântul prin frunze, spun că cei mari de la AUR au făcut târg pe ascuns, ispitindu-i pe șmecheri să-și strecoare numele pe listele de candidați. De altfel, ce să te miri, căci oamenii își fac cruce și se întreabă: „Unde-i cinstea, unde-i lumina?”.
Așa că, din obiceiurile de demult, cei din AUR, cu inima la mezat, s-au dus să ciocnească palma cu pesediștii, promițând să le cânte în strună, doar să primească niște slujbe călduțe în Argeș. Și-apoi, nu-i de mirare că mulțimea s-a ridicat ca o furtună. Alegătorii, sărmanii, au sperat că AUR va juca un altfel de joc politic, nu aceleași vechi vicleșuguri cu altă față.

Oameni buni, reacțiile au fost asemenea fulgerelor pe cerul verii. Presiunea poporului crește, și tot mai mulți votanți AUR cer socoteală și dreptate, așa cum și la judecată din ceruri ar fi dorit.
Acest scandal, vă spun cu mâna pe inimă, nu-i o simplă vorbă, ci o lovitură grea pentru AUR, partid ce se arăta fără seamăn, luptând cu hoția și deschis, pentru neam și țară. Dacă vor fi dovedite aceste zvonuri, am putea vedea cum credința oamenilor în AUR se clatină precum clopotul în turnul bisericii.

Dragi români, aceste întâmplări din Argeș scot la iveală toate bubele sistemului politic de azi, arătând cât de mult avem nevoie să stăm cu ochii în patru. Rămâne să vedem cum vor răspunde mai-marii de la partidele vizate la aceste acuzații și ce măsuri vor lua să refacă încrederea poporului în votul nostru cel de toate zilele. Amin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.