Lucian Romașcanu a fost întrebat dacă există încă posibilitatea ca PSD să sprijine un candidat propus de Partidul Național Liberal pentru alegerile prezidențiale.

„Cred că este o opțiune reală ca Partidul Social Democrat, al cărui candidat este pe primul loc în orice sondaj și conduce partidul care a câștigat alegerile, să fie susținut de ambele partide ca un candidat comun pentru alegerile prezidențiale,” a afirmat Romașcanu.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu își va asuma candidatura pentru prezidențiale, Romașcanu a subliniat că este necesar să se finalizeze toate negocierile și discuțiile începute în primăvară înainte de a lua decizii referitoare la alegeri și candidaturi.

„Este o chestiune de respect politic să finalizăm mai întâi toate negocierile și discuțiile asumate în primăvară. Acestea trebuie confirmate în acest moment, iar apoi va veni timpul pentru deciziile privind alegerile și candidaturile. Lucrurile se schimbă rapid, ceea ce era valabil în martie poate să nu mai fie valabil pe 17 iunie și ce era valabil pe 17 iunie poate să nu mai fie valabil pe 25 iunie,” a explicat Romașcanu.

Aceste informații au fost furnizate de către: https://www.dcnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.