Într-un anunț recent pe pagina sa de Facebook, Horațiu Șerb a dezvăluit că, începând de 25.06.2024, a preluat funcția de Secretar General al Partidului S.O.S. România. Această decizie a fost luată în urma votului unanim al Comitetului Național al formațiunii politice conduse de Daina Șoșoacă.

„S.O.S. România rămâne singurul partid suveranist autentic din România,” a subliniat Șerb în mesajul său. El și-a exprimat satisfacția față de direcția acestui partid, făcând o comparație directă cu experiența sa anterioară în Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.).

Șerb a explicat motivele plecării sale din A.U.R., menționând că declarația anti-naționalistă semnată de A.U.R. pentru a adera la grupul E.C.R. a fost picătura care a umplut paharul. Această decizie, alături de alte mesaje și decizii ale partidului, nu l-au reprezentat și, de fapt, au contrazis principiile pentru care a luptat toată viața.

„Spre deosebire de compromisurile trădătoare făcute de A.U.R., Partidul S.O.S. România participă în Parlamentul European la formarea unui grup suveranist autentic, intitulat chiar ‘Suveraniștii’, care nu se dezice de principiile pentru care a fost votat,” a adăugat Horațiu Șerb.

În încheiere, Șerb a reafirmat angajamentul său față de valorile naționaliste, subliniind că va rămâne „același naționalist asumat pe care îl cunoașteți.” El a punctat și importanța sa în lupta cu comunismul, amintindu-și de colaborarea sa cu marele patriot Vadim Tudor și alți fii ai neamului românesc.

Acest nou rol al lui Horațiu Șerb în cadrul Partidului S.O.S. România marchează o etapă semnificativă în politica românească, consolidând poziția partidului ca un bastion al suveranismului și al valorilor naționale autentice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.