Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, deputata Raisa Enachi a adus în atenția publicului un moment istoric pentru România în Parlamentul European. Aceasta a evidențiat discursul energic și tranșant al europarlamentarului Diana Șoșoacă, care a captat atenția întregii Europe prin curajul de a se adresa direct președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Pentru prima dată, un europarlamentar român a reușit să își facă vocea auzită atât de puternic în fața liderilor europeni, abordând subiecte sensibile care au afectat profund poporul român în timpul pandemiei. Raisa Enachi a subliniat importanța vocilor puternice care luptă pentru drepturile și interesele României în forurile internaționale, criticând totodată tăcerea altor reprezentanți, inclusiv cei de la AUR, care au ales să nu se implice în aceste discuții esențiale.

Enachi a concluzionat că România are nevoie de politicieni curajoși, gata să apere valorile și interesele naționale chiar și în fața marilor puteri europene, exprimându-și mândria națională pentru determinarea și pasiunea cu care Diana Șoșoacă a reprezentat țara în acest context internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.