O campanie necreștină de denigrare a fost declanșată de partidul AUR care nu a avut reacție în fața Ursulei von der Leyen și al cărui grup politic în Parlamentul European a votat parțial cu autoarea vaccinării europene.
Este păcat că în această campanie murdară a fost atrasă mănăstirea Petru Vodă care nu mai este aceeași după plecarea la cele veșnice a Părintelui Iustin Pârvu. Faptul că respectivul comunicat al mănăstirii se acordă atât de bine cu zicerile globalistului Vasile Bănescu, demis din funcția de purtător de cuvânt al Patriarhiei Române după ce a luptat cu osârdie împotriva credinței, arată originea și intențiile necurate ale unei luări de poziție care se rezumă la solicitarea de a ne lăsa învinși de globaliști, băgați în case și ascunzându-ne credința de frică la fel ca în perioada catacombelor.

Ce trebuia să facem în perioada pandemiei? Să dăm dovadă de reținere și noblețe și să permitem să fim transformați în sclavi? Dar acum, când Ursula von der Leyen a pus stăpânire pe Europa și își duce mai departe planul de distrugere a României și al Europei?
Observațiile mănăstirii Petru Vodă vin direct de la Partidul AUR și reprezintă atitudinea acestui partid care crede că prin compromis și acomodare cu puterea liderii săi o vor duce bine și nu vor avea probleme legale. Dacă aceasta este calea liderilor AUR, să o continue, dar românii s-au săturat de trădători și de oameni comozi care invocă creștinismul doar pentru confortul propriu.

Voi purta cu mândrie Ia Românească și o voi prezenta lumii întregi! Numai Institutul Elie Wiesel vrea să ne interzică mândria portului românesc și să ne facă culpabili pentru că suntem români! Eu voi prezenta Ia Românească peste tot pe unde voi ajunge și nu mă voi lăsa impresionată de creștinismul de salon al liderilor AUR, nici de manevrele lor insidioase prin care vor să își spele rușinea faptului că au amuțit în Parlamentul European ca să fie în rândul lumii.

Și da, politicienii creștini acționează în conformitate cu Evanghelia, acolo unde ni se arată că Domnul Iisus Hristos a pus mâna pe bici și i-a alungat pe vameși din templu fără să țină cont de eticheta locului și de uzanțele stăpânitorilor vremelnici. Și pe stăpânitorii și vânzătorii de neam din Parlamentul European trebuie pus biciul și alungați de la putere, pentru că au transformat Uniunea Europeană în Sodoma și Gomora.
Interesant este și faptul că acel comunicat a fost tradus și în engleză. Pentru folosul cui? Ca să vadă șefii AUR din Europa, globaliștii pe care îi slujesc liderii de tinichea, că și-au făcut datoria și au atacat-o pe singura voce naționalistă curajoasă din UE, în timp ce restul așa zișilor naționaliști s-au ascuns de frică?

Creștinismul înseamnă curaj și atitudine! Iată cum cei care nu au curaj să ridice vocea împotriva globalismului ca să nu piardă eticheta și mai ales beneficiile salariale din Parlamentul European sau aranjamentele cu puterea și-au regăsit brusc curajul să se ridice împotriva mea!
Dumnezeu să îi ierte pe cei care, în loc să vină să lupte împotriva Satanelor din Parlamentul European, și-au găsit timp și energie să atace singura voce a românilor din Europa!

Europarlamentar Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă
Președintele Partidului S.O.S. România
21.07.2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.