Japonia Declara Stare de Urgență După Descoperirea Nanoboților

Un studiu recent din Japonia publicat în International Journal of Vaccine Theory Practice and Research a dezvăluit descoperiri îngrijorătoare. Potrivit cercetătorilor, vaccinurile Pfizer și Moderna ar conține entități neautorizate asemănătoare viermilor. Aceste entități sunt invizibile pentru ochiul uman, dar se mișcă și se asamblează în structuri complexe.

Descoperiri Șocante în Studiul Japonez

Dr. Young Mi Lee și Dr. Daniel Broudy de la Universitatea Creștină din Okinawa au examinat fiolele de vaccin timp de trei săptămâni. La o mărire de 400 de ori, aceștia au descoperit componente suplimentare de inginerie nedeclarate. Acestea sunt cunoscute sub denumirea de nanotehnologie.

Nanotehnologia și Activarea Ei

Lee și Broudy au observat că nanotehnologia se activează atunci când este expusă la telefoane mobile sau computere. Când se energizează, nanotehnologia formează discuri, lanțuri, spirale și tuburi. Aceste structuri sunt create în prezența tehnologiei electronice, conform cercetătorilor.

Concluzie

Descoperirile au dus la o stare de urgență în Japonia. Studiul subliniază importanța monitorizării și reglementării tehnologiilor emergente în vaccinuri.

Ziua News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.