Președinția României: Ce Spun Sondajele Despre Turul 2?

Sondajele recente indică rezultate surprinzătoare în cursa pentru președinție. Practic, oricine poate ajunge în turul 2, în funcție de cine plătește sondajul. M. Ciolacu, președintele PSD, are șanse mari datorită sprijinului din partea primarilor și consiliilor locale. Însă, a avut conflicte cu mediul de afaceri și a crescut taxele. A promis măriri de pensii și acum susține teze suveraniste.

Ciolacu ar putea fi ales de o coaliție de oportuniști, asistați sociali și pensionari cu pensii mărite. Ciucă ar putea avea o situație similară, dar nu este prim-ministru și a fost implicat în scandaluri. A scris o carte pentru a justifica cheltuielile publice. Sondajele nu îl favorizează, fiind adesea sub Diana Șoșoacă.

Surse de încredere spun că Ciucă „trebuie” să ajungă în turul 2. Totuși, președinția ar trebui câștigată de cel votat de popor, nu de cei impuși. Simion speră, dar mesajele sale au fost ridiculizate și a cheltuit milioane pe panouri.

În competiție sunt și alții, precum Lasconi și Geoană, dar șansele lor sunt mici. Lasconi are un partid mic și încearcă să fie o „clonă” a Dianei Șoșoacă, iar Geoană nu are un partid solid.

Diana Șoșoacă: O Alternativă Serioasă?

Luis Lazarus, europarlamentar, spune că Diana Șoșoacă nu suportă ipocrizia și este considerată imprevizibilă și voluntaristă. Oamenii au văzut schimbări acolo unde s-a implicat. Poporul vrea o persoană care să aducă ordine și să se preocupe de problemele reale.

Diana Șoșoacă ar putea fi o alternativă dacă vine cu o echipă puternică. Problema este acceptarea ei de către cancelariile occidentale, care, din păcate, influențează alegerile din România.

Dacă Diana Șoșoacă nu ajunge în turul 2, alegerea liberă a fost compromisă. Acest lucru nu este spus din simpatie, ci din observație obiectivă. În prezent, Diana Șoșoacă are cel puțin 20%, ceea ce ar trebui să îi asigure un loc în finala prezidențială. Să vedem ce va urma.

ZeusTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.