Într-o nouă demonstrație de lipsă de scrupule și respect pentru adevăr, deputatul USR de Vaslui, Mihai Botez, s-a aventurat într-o campanie de denigrare a deputatului proaspăt aderat echipei S.O.S România, Raisa Enachi, răspândind acuzații nefondate și manipulatorii. Într-o intervenție la Vaslui TV, Botez a afirmat că Enachi nu ar fi vizibilă în județ și că, în cei patru ani de mandat, nu ar fi făcut nimic pentru locuitorii Vasluiului. Aceste acuzații, pe lângă faptul că sunt complet false, ilustrează disperarea unui politician care simte cum îi fuge pământul de sub picioare și apelează la tacticile cele mai josnice pentru a-și salva cariera politică.

Activitatea reală a Raisei Enachi

Contrar afirmațiilor mincinoase ale lui Botez, Raisa Enachi a demonstrat un angajament constant și neobosit față de cetățenii județului Vaslui. Deputatul a fost prezentă săptămânal în județ, având una dintre cele mai active agende de audiențe cu locuitorii Vasluiului. Ea nu a stat ascunsă în birouri confortabile sau pe ecranele televiziunilor, ci a mers în mijlocul oamenilor, din poartă în poartă, pentru a le asculta problemele și pentru a căuta soluții reale la dificultățile lor.

Mai mult, în timpul mandatului său, Raisa Enachi a depus numeroase sesizări și solicitări către ministere, urmărind îndeaproape soluționarea problemelor cetățenilor. Această muncă asiduă nu a fost făcută pentru a obține capital politic prin declarații populiste, ci dintr-o dorință autentică de a-și ajuta concetățenii. Faptul că nu a participat la manifestările politice superficiale, cum ar fi zilele comunei sau diverse chefuri organizate pentru autopromovare, nu înseamnă că nu a fost activă în județ.

Proteste și demascări: Lupta Raisei Enachi împotriva abuzurilor USR-iste

Un aspect important, dar trecut intenționat sub tăcere de deputatul Botez, este implicarea Raisei Enachi în protestele împotriva legilor abuzive susținute de USR. Printre acestea se numără și PLX 145, o lege extrem de controversată care ar fi permis DGASPC-urilor să preia copiii din familiile sărace. Raisa Enachi s-a aflat în prima linie a protestelor împotriva acestui abuz legislativ, apărând drepturile celor mai vulnerabili cetățeni ai județului. Botez, în schimb, a ales să își alinieze votul cu deciziile de partid, ascunzându-se în spatele discursului ipocrit de „reformă și transparență”.

De asemenea, este revelator cum Mihai Botez preferă să evite discuțiile despre votul colegilor săi din Parlamentul European, care au sprijinit renunțarea la suveranitatea României. În loc să își asume răspunderea pentru aceste decizii majore, preferă să atace o persoană integră, care nu a avut nicio legătură cu guvernarea și care a rămas fidelă principiilor sale.

Dezastrul pandemiei și corupția masivă: Moștenirea USR și a lui Vlad Voiculescu

Mihai Botez, care își susține colegii din USR cu o loialitate oarbă, refuză să aducă în discuție dezastrul creat de ministrul Vlad Voiculescu în timpul pandemiei. S-a vorbit pe larg despre contractele de miliarde de euro pentru vaccinuri care ulterior au devenit inutile. Ce s-a întâmplat cu acei bani? Ce s-a întâmplat cu acele vaccinuri? Acestea sunt întrebări la care USR și Botez nu au răspunsuri clare. În schimb, preferă să arunce noroi în cei care nu au participat la aceste jocuri murdare.

Disperarea unui politician slab

Acuzațiile mincinoase lansate de Mihai Botez împotriva Raisei Enachi nu sunt altceva decât o manifestare a fricii sale de a pierde încă un mandat. În loc să se concentreze pe realizări reale sau pe politici constructive, a ales să defăimeze o persoană care, spre deosebire de el, și-a dedicat timpul și resursele personale pentru a ajuta vasluienii.

Într-o perioadă în care politicienii ar trebui să colaboreze pentru binele cetățenilor, Botez a preferat să joace cartea atacurilor murdare. Să-i fie rușine! Raisa Enachi a demonstrat prin fapte, nu prin vorbe goale, că este un reprezentant autentic al vasluienilor. Dacă Botez consideră că absența de pe micile ecrane înseamnă absența din viețile cetățenilor, atunci nu face decât să demonstreze cât de deconectat este de la realitățile acestui județ.

Mihai Botez nu este altceva decât un politician care se agită disperat să își păstreze scaunul, folosind minciuni și manipulări pentru a-și ataca adversarii. În schimb, Raisa Enachi și-a demonstrat dedicarea față de locuitorii județului Vaslui prin prezența constantă, muncă susținută și curajul de a se opune unor legi și politici abuzive. Atacurile nefondate ale deputatului USR nu fac decât să scoată în evidență propria sa lipsă de realizări și caracter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.