Furt de gunoaie: Soți amendați și deposedați de mașină

Doi soți din Biharia, județul Bihor, au fost amendați cu 60.000 de lei. Ei au fost surprinși în flagrant când deversau sacii cu gunoaie. Aceste gunoaie proveneau de la persoane care locuiesc în zonă. Soții căutau ambalaje pentru care se plătea o garanție de 50 de bani, relatează Bihoreanul.

Muncitorii de la salubrizare au observat că în zilele de luni, când se colectează deșeurile reciclabile, nu găseau saci galbeni. Pe străzile cu vile și case, deșeurile reciclabile dispăreau rapid. Aceasta se întâmpla înainte ca utilajele RER să ajungă pentru ridicare.

Polițiștii locali au găsit dovezi ale furtului de gunoaie. Pe un drum de la marginea cartierului Episcopia, au descoperit mormane de deșeuri. Aceste deșeuri fuseseră golite din saci galbeni, confirmând suspiciunile.

Ulterior, soții din Biharia au fost surprinși în timp ce aruncau sacii pe acel drum. Odată prinși, ei au recunoscut că sunt vinovați pentru mizeria acumulată.

Fiecare dintre cei doi soți a fost amendați cu câte 30.000 de lei. În plus, polițiștii locali le-au confiscat autoturismul utilizat pentru transportul ilegal al deșeurilor.

G4Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.