Invenția bârlădeanului Adrian Roșca, gata să revoluționeze industria auto

Moment de satisfacție pentru Centrul de Inventică ROSMAR H. Proiectul inovator Air Motion (Mașina viitorului) a fost recompensat la Salonul Auto București. Aceasta distincție a fost oferită de Bursa SAB a Senatului Științific al Fundației Dan Voiculescu. Realizarea reprezintă validarea valorii acestui proiect câștigător al unui concurs de proiecte ecologice.

Premiul, în valoare de 5.000 euro, oferă o oportunitate fantastică. Aceasta va permite avansarea tehnologiei folosite în proiect la următorul nivel.

„Bursa SAB ne va ajuta să continuăm dezvoltarea soluțiilor care promit să revoluționeze mobilitatea urbană. Performanțele de vârf și sustenabilitatea sunt priorități pentru noi. Suntem recunoscători Salonului Auto București pentru încrederea și susținerea acordată inovației. Mulțumim echipei noastre și celor care ne-au sprijinit în parcurs! Fiecare pas a fost posibil datorită eforturilor comune și a pasiunii pentru tehnologie. Acesta este doar începutul unei călătorii minunate, iar viitorul pare promițător”, au transmis reprezentanții Centrului de Inventică ROSMAR H.

Proiectul Air Motion, sau Mașina viitorului, se dezvoltă încet, dar sigur. Invenția lui Adrian Roșca, care părea o utopie, se va transforma în curând în realitate. Aceasta va revoluționa lumea automobilistică.

Air Motion: O inovație revoluționară în mobilitatea verde

Air Motion este prima mașină care folosește energie 100% regenerabilă. Aceasta nu necesită motor convențional, cutie de viteze sau diferențial. Propulsia se realizează printr-o metodă brevetată care utilizează aer comprimat.

Sistemul unic de mișcare a roților este independent de punți. Utilizarea buteliilor de carbon pentru stocarea și distribuția aerului comprimat reprezintă elemente complet noi în industria auto.

Conceptul de propulsie cu aer comprimat, în loc de combustibili fosili sau baterii, face ca Air Motion să fie o soluție nepoluantă. Această abordare oferă o nouă perspectivă în mobilitatea verde și inovativă. Brevetul și dorința de a doborî recorduri mondiale de accelerație subliniază unicitatea și originalitatea acestui proiect, se precizează în prezentarea reprezentanților ROSMAR H.

Puls 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.