Câte cafele putem consuma zilnic?

Câte cafele putem bea, de fapt, pe zi? Pentru mulți, această băutură este esențială dimineața. Dr. nutriționist Mihaela Bilic a oferit informații despre beneficiile cafelei. Aceasta poate acționa ca o barieră împotriva bolilor Alzheimer și Parkinson. Detalii despre acest subiect se găsesc mai jos.

Dr. Mihaela Bilic a explicat că între trei și cinci cafele ar trebui consumate zilnic. Această cantitate poate aduce beneficii importante organismului. În plus, cafeaua poate proteja împotriva bolilor degenerative neuronale.

Beneficiile cafelei conform dr. Bilic

Dr. nutriționist Mihaela Bilic a discutat despre avantajele consumului de cafea. Aceasta ajută la formarea unei bariere de protecție împotriva bolilor grave. Printre acestea se numără Parkinson și Alzheimer. „Trei, minim, ca să ne facă bine. Trei, cinci cafele. Eu nu reușesc să beau suficientă cafea…”, a spus dr. Bilic.

„Bobul de cacao și bobul de cafea sunt un miracol pe pământ. Consumul de cafea pe parcursul vieții te protejează de toate maladiile degenerative. Aceasta ajută la menținerea celulelor nervoase active,” a adăugat ea. Dr. Bilic a făcut aceste declarații în cadrul podcastului „Cafea cu visuri”, moderat de Oana Andoni.

Gândul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.