Dorel Constantin Onaca a fost validat ca președinte executiv al Partidului România Mare în cadrul Consiliului Național al partidului, desfășurat duminică, 2 iunie, la Camera de Comerț și Industrie a României. La eveniment au participat peste 250 de delegați din toată țara, precum și oaspeți de marcă din străinătate, care au onorat Forumul Economic România Mare „FERM” organizat în continuarea lucrărilor Consiliului Național.

Președintele executiv al Partidului România Mare a mulțumit tuturor filialelor pentru activitatea desfășurată în actuala campanie electorală și pentru promovarea principiilor și idealurilor partidului. Delegații au votat ulterior, în unanimitate, validarea lui Dorel Constantin Onaca în funcția de președinte executiv.

Partea a doua a Consiliului Național a fost dedicată Forumului Economic România Mare FERM, unde au conferențiat invitații de onoare: Vincenzo Di Palo, coordonator pentru Europa de Est al Comisiei Paritare Interparlamentare Europene pentru Cultură și Politică; Luca Bellotti, deputat în Parlamentul Italiei și subsecretar de stat la Ministerul Muncii și Politicilor Sociale; Giorgio De Carlo, profesor universitar la Catedra de Tehnici de Cercetare a Pieței din cadrul Universității Ca’ Foscari și unul dintre speakerii Forumului Economic Mondial de la Davos.

Invitații au salutat poziția Partidului România Mare ca partid pro-european și pro-NATO, exprimându-și aprecierea pentru eforturile liderilor P.R.M. de apropiere de platforma politică a Partidului Popular European.

Aceste informații au fost furnizate de către: https://www.replicaonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.