Campania electorală locală arată degradarea clasei politice. Jurnalist.ro a obținut înregistrări audio compromițătoare cu Gabriel Dima Buliteanu, candidatul AUR Olt la Primăria Slatina, care discută în termeni dezgustători cu o presupusă amantă. În aceste înregistrări, Buliteanu o șantajează și o amenință. Publicăm aceste fragmente pentru a arăta opiniei publice adevărata față a candidaților din Olt.

Dialogul dintre Buliteanu și fosta prietenă de familie, cu care a avut o relație extraconjugală, a dus la deschiderea unui dosar penal după ce femeia a relatat totul procurorilor.

Buliteanu, candidat AUR la Primăria Slatina, provine dintr-o familie înstărită și nu are experiență administrativă. A candidat fără succes cu PNL în 2016 și cu USR în 2020. Are o relație de concubinaj cu o femeie căsătorită, prietenă de familie și moașa copilului său. El a filmat-o în ipostaze compromițătoare și a amenințat-o că va dezvălui aceste imagini soțului ei, lucru pe care l-a și făcut ulterior. În 2020, jurnalistul Dan Bucura a scris un articol despre acest subiect.

Aceste informații au fost furnizate de către: https://www.ziuanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.