Într-o postare recentă pe Facebook, deputata Raisa Enachi a criticat campania electorală pentru alegerile europarlamentare și locale din acest an, subliniind că aceasta se încheie astăzi fără a fi dedicată în mod real cetățenilor și proiectelor pentru România. Ea a exprimat dezamăgirea că, în loc de discuții despre problemele reale și soluțiile necesare pentru comunități, campania a fost marcată de o competiție axată pe interese personale și politice. Enachi a evidențiat că, în loc să ofere soluții concrete pentru educație, sănătate și infrastructură, candidații s-au concentrat pe atacuri reciproce și lupte pentru putere.

Mesajul deputatului Raisa Enachi este prezentat mai jos:

„Campania electorală pentru alegerile europarlamentare și locale din acest an se încheie astăzi.
Din păcate, nu putem spune că a fost o campanie cu adevărat dedicată cetățenilor și proiectelor pentru România.
În loc să discutăm despre problemele reale și soluțiile pentru comunitățile noastre, am asistat la o competiție centrată pe interese personale și politice.

Candidații au preferat să se concentreze pe atacuri reciproce și lupte pentru „ciolan” în loc să ofere soluții concrete pentru educație, sănătate și infrastructură.
Într-o perioadă în care românii au nevoie de lideri care să îi reprezinte cu adevărat, am văzut prea puține inițiative relevante și multe promisiuni goale.
Aceste alegeri ar fi trebuit să fie despre viitorul nostru comun și despre cum putem construi o Românie mai bună pentru toți. Însă, campania s-a transformat într-un spectacol trist despre putere și influență.

În România încă nu se înțelege de ce politicienii sunt trimiși de către români în Parlamentul European și la primării.
Cei care cer votul trebuie să înțeleagă că nu este vorba despre „ciolan”, ci despre România și despre români.
Dragi candidați, lăsați deoparte interesele voastre și faceți ceva pentru România și pentru români.
Oferiți soluții tangibile pentru probleme cetățenilor.

România merită mai mult!
Să sperăm că următoarele campanii vor fi mai concentrate pe nevoile reale ale cetățenilor și mai puțin pe interesele personale ale politicienilor.
Merităm o țară mai bună, unde vocea cetățenilor să fie auzită și respectată.
Alegeți lideri care vă reprezintă cu adevărat interesele și care luptă pentru un viitor mai luminos pentru toți românii!
Votează PRM!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.