Într-o postare recentă pe Facebook, deputata română Raisa Enachi a lansat un atac dur la adresa liderului Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion. Ea l-a criticat pe Simion pentru lipsa de responsabilitate în fața rezultatelor slabe ale partidului, comparându-l cu Drulă și Barna, care și-au dat demisia pentru eșecuri similare. „Drulă și Barna și-au dat demisia pentru rezultate proaste – #ce #aștepți, Simion?” a scris Enachi, ironizând performanța modestă a AUR care a crescut de la 10% la 12% în Parlament. Deputata a subliniat că partidul are nevoie de un lider capabil să ducă AUR la un nivel superior și a cerut demisia lui Simion, afirmând că „eșecurile cer #demisii, #nu #scuze”. Enachi a concluzionat că este timpul pentru o schimbare reală în conducerea partidului, subliniind necesitatea unui lider cu viziune și competență.

Mesajul deputatului Raisa Enachi este prezentat mai jos:

„Drulă și Barna și-au dat demisia pentru rezultate proaste – ce aștepți, Simion?
Dragi prieteni,
Așa cum Drulă și Barna au avut demnitatea să își asume responsabilitatea și să demisioneze pentru rezultate dezastruoase, același standard ar trebui aplicat și lui Simion!
Simion, tu chiar crezi că ne impresionezi cu „marea” ta performanță?
De la 10% când ați intrat în Parlament, ați reușit să urcați spectaculos la 12%.
Bravo, maestre! Să facem o paradă, să scoatem confetiile și fanfara!
Ce faci, Simion, cu AUR? Unde vrei să duci acest partid, la gunoi? Cu ritmul acesta, în curând o să ajungem să ne bucurăm dacă mai prinizi 1%!
Este timpul să îți asumi responsabilitatea pentru eșecuri și să faci un pas în spate. Așa cum Drulă și Barna au avut demnitatea să demisioneze pentru rezultate slabe, tu ce aștepți? Un miracol?
Să fie clar, AUR merită mai mult decât să fie condus de cineva care nu poate să ducă partidul mai sus de nivelul „mediocru”. Este timpul pentru o schimbare reală, pentru un lider care să aibă viziune și capacitatea de a duce partidul spre adevăratul său potențial.
Simion, ia exemplu de la Drulă și Barna: eșecurile cer demisii, nu scuze!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.