Dragilor, runda aceasta de alegeri s-a încheiat. Nu voi comenta scandalurile, numărul mare de buletine anulate, faptul că Nicușor a învins-o pe Firea sau că PSD a câștigat corect. Voi menționa doar că oamenii își doresc stabilitate și liniște, ceea ce PSDNL a reușit să ofere cu pricepere. De asemenea, Rareș Bogdan a început să promoveze naționalismul și suveranismul.

Comparativ cu Franța și alte țări afectate, România este o „oază de stabilitate”, un exemplu în cadrul UE. Referindu-mă strict la votul de duminică, domnul Ciolacu ar putea foarte bine să le ofere lecții Ursulei și celorlalți despre cum să gestioneze extremiștii. Prin urmare, probabil că liderii de la Bruxelles vor tolera un deficit de peste 8%, sau chiar 10%, dacă va fi necesar.

Privind însă ansamblul, observ că România devine un bun exportator de „stabilitate” și un talentat importator de „faliment”. Această „liniște” fabricată, intenționat și artificial indusă electoratului, presimt că se va transforma anul viitor într-o mare neliniște. Dar mai avem până atunci. Să vedem ce va aduce domnul Ciolacu în toamna aceasta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.