Marcel Ciolacu, despre Aderarea la OCDE și Programul Visa Waiver: „Contăm pe Sprijinul Statelor Unite pentru Îndeplinirea Acestor Obiective”

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a participat la recepția organizată cu ocazia celei de-a 248-a aniversări a Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii, la Ambasada SUA în România. Cu acest prilej, premierul a discutat despre strategia României de dezvoltare socio-economică, subliniind importanța aderării la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) și includerea în programul Visa Waiver. Ciolacu a evidențiat angajamentul României de a consolida parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii.

„România este profund angajată în procesele de reformă internă, menite să genereze nu doar o creștere economică semnificativă, ci și o viață mai bună pentru poporul român. Eforturile noastre urmăresc, de asemenea, o integrare mai profundă a țării pe piața globală. În acest context, aderarea la OCDE și perspectiva accederii la programul Visa Waiver vor atrage investiții străine substanțiale în România, întărind totodată încrederea antreprenorilor americani în economia noastră.

Contăm pe sprijinul constant al Statelor Unite pentru atingerea acestor obiective esențiale. În încheiere, Doamnă Ambasador, Doamnelor și domnilor, vă asigur că România va continua să fie un partener deschis și determinat în întărirea parteneriatului nostru strategic,” a declarat Marcel Ciolacu.

Aceste informații au fost furnizate de către: https://www.gandul.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.