Președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, consideră că țările occidentale sunt angajate în pregătiri active pentru a intra într-un conflict direct cu Rusia, conform TASS. El susține că, deși Occidentul nu este încă pregătit pentru un conflict direct, se pregătește intens.

„Occidentul ar prefera să desfășoare războiul de la distanță, prin intermediul altora și prin investiții financiare. În prezent, nu sunt pregătiți pentru un conflict direct cu Rusia. Vor fi pregătiți? Nu sunt pregătiți acum, dar cred că vor fi. Se pregătesc rapid și în toate sensurile pentru un conflict cu Federația Rusă. Știm asta din pregătirile militare. Se pregătesc pentru un conflict militar,” a declarat Vucic pentru canalul de televiziune Pink.

Anterior, președintele sârb a subliniat că Occidentului nu-i pasă câți ucraineni vor muri, atâta timp cât pierderile de vieți omenești în rândul occidentalilor sunt minime sau inexistente.

Conform liderului de la Belgrad, această atitudine se datorează faptului că „Rusia are multe resurse naturale precum petrol, gaz, fosfați, aur și argint, de care Occidentul are nevoie.” Vucic a menționat, de asemenea, idei din țările scandinave conform cărora „Rusia nu merită să aibă un astfel de teritoriu vast, considerat a fi patrimoniul întregii omeniri.”

Aceste informații au fost furnizate de către: https://adevarul.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.