Europarlamentara Diana Iovanovici Șoșoacă a emis o declarație vehementă pe rețelele de socializare despre ceea ce a numit „Sodoma și Gomora”, referindu-se la deschiderea Jocurilor Olimpice din Franța. În postarea sa, Șoșoacă a citat pe Petre Țuțea, afirmând că „fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal rațional și vorbitor” și a adăugat că, dacă acesta ar fi văzut imaginile de la deschiderea Jocurilor, ar fi spus că „fără Dumnezeu, omul rămâne un om irațional”.

Europarlamentara și-a exprimat indignarea față de ceea ce a considerat a fi o profanare a simbolurilor creștine și a criticat organizatorii evenimentului pentru ceea ce ea a numit „un act împotriva creației Divine”. Șoșoacă a descris spectacolul ca fiind grotesc și decadent, comparându-l cu gravurile lui Francisco Goya, „Somnul rațiunii naște monștri”. De asemenea, a criticat mișcarea LGBTQ+, pe care a acuzat-o de a fi „irațională” și „în căutarea propriei identități”.

Declarația a stârnit reacții diverse, unii susținând poziția europarlamentarei, iar alții condamnând tonul și mesajul acesteia. Cu toate acestea, Șoșoacă a subliniat că imaginea icoanei ridicată în Parlamentul European este un simbol al trezirii spirituale și un îndemn la revenirea la valorile creștine, considerând că Europa se îndreaptă spre o decadență morală și spirituală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.