Microsoft a Picat Din Nou: Probleme pentru Utilizatori la Nivel Global

Microsoft a fost afectat de o nouă întrerupere majoră. Utilizatorii nu au putut accesa diverse servicii, inclusiv Outlook și Minecraft.

Mii de persoane au raportat probleme marți după-amiază. Incidentul vine la două săptămâni după o întrerupere globală majoră, scrie BBC.

Atunci, o actualizare defectuoasă a software-ului de securitate a lăsat peste opt milioane de computere inaccesibile. Aceasta a afectat asistența medicală și călătoriile.

Microsoft a declarat că a implementat o remediere parțială și că va monitoriza situația pentru o recuperare completă. Totuși, nu a oferit un termen estimativ pentru soluționare.

Gigantul tehnologic a menționat că investighează problemele globale de conectare la serviciile sale. „Ne cerem scuze sincer pentru inconvenient”, a spus Microsoft pe X (fost Twitter).

Impactul Asupra Altora

Întreruperea a afectat și alte servicii care depind de platformele Microsoft. Cambridge Water, de exemplu, a avut probleme cu site-ul său.

Problemele au afectat și HM Courts and Tribunals din Anglia și Țara Galilor, care administrează instanțele și tribunalele. De asemenea, unii clienți ai NatWest au raportat dificultăți.

Un purtător de cuvânt al NatWest a spus: „Problemele au fost legate de Microsoft Azure și au fost rezolvate. Ne cerem scuze pentru inconvenientul cauzat.”

În plus, echipa de fotbal FC Twente a anunțat că site-ul său de bilete și aplicația clubului nu au fost disponibile din cauza întreruperii.

Dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.