Incident în Microbuz: O Tânără Nemulțumită și Descoperiri Surprinzătoare

Poliția a fost chemată să intervină într-un microbuz din cauza unui conflict. O femeie de 24 de ani a sunat la 112, nemulțumită de ruta aleasă de șofer. Poliția a oprit microbuzul pe autostradă pentru verificări.

Conform IPJ Arad, conflictul a fost legat de destinația dorită de pasageră. După controlul bagajului femeii, au fost găsite un grinder și o substanță suspectă. Substanța verde-oliv descoperită ar putea avea efecte psihoactive.

Verificări Extinse și Sancțiuni

Controlul a continuat asupra șoferului și vehiculului. Șoferul, un bărbat de 44 de ani din Timiș, a fost testat pentru substanțe psihoactive. Testul a indicat posibila prezență a unor astfel de substanțe. Șoferul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

În urma verificărilor, poliția a descoperit că microbuzul transporta substanțe suspecte. Șoferul a fost amendat cu 10.000 de lei și i s-au retras plăcuțele și certificatul de înmatriculare. Autovehiculului i-a fost suspendat dreptul de utilizare pentru șase luni din cauza lipsei licenței de transport persoane.

hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.