PNL nu rupe coaliția, dar cere remanieri

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat duminică că partidul său nu va rupe coaliția guvernamentală. Deși există dezacorduri legate de alegerile prezidențiale, contextul internațional impune stabilitate. El a subliniat că situația din Orientul Mijlociu și Ucraina necesită o guvernare stabilă. „Nu ne permitem să rupem guvernarea,” a spus Bogdan la Antena 3.

Gestionarea problemelor interne și necesitatea remanierii

Bogdan a menționat că guvernul trebuie să gestioneze diverse probleme interne. Acestea includ atragerea fondurilor europene și negocierile cu Comisia Europeană. „Trebuie să corectăm întârzierile din PNRR și să discutăm deficitul,” a spus el. De asemenea, există nemulțumiri legate de activitatea unor miniștri. Bogdan a sugerat că o remaniere ar putea energiza guvernul. „Avem anumite nemulțumiri și credem că e nevoie de completări,” a declarat el.

Rolul premierului în remaniere

Rareș Bogdan a afirmat că remanierea este responsabilitatea premierului Marcel Ciolacu. „Sunt convins că premierul va analiza propunerile noastre,” a spus el. PNL va prezenta opțiunile sale și va explica ce consideră că nu funcționează. „Este important ca guvernul să fie energizat pentru o toamnă dificilă,” a concluzionat Bogdan.

adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.