Ultimele Prostituate din Gent: Viața și Provocările în „Cartierul Plăcerilor”

Pe strada Kortrijksesteenweg din Gent, ultimele prostituate își dezvăluie poveștile și câștigurile. Daniela și Elena împărtășesc experiențele lor dintr-un mediu plin de provocări. Cotidianul belgian Nieuwsblad a obținut detalii fascinante despre viețile lor și despre realitățile industriei sexului.

Declinul Străzii Kortrijksesteenweg

Kortrijksesteenweg, cunoscută cândva ca „chaussée d’amour”, își pierde treptat faima. Pe strada unde altădată nu era nevoie de iluminat public, au mai rămas sub cinci bordeluri. Pandemia și creșterea prețurilor chiriei au dus strada în pragul falimentului.

Poveștile Danielei și Elenei

Daniela Dragomir, de 33 de ani, din România, a visat să fie medic sau avocat. Acum este „asistentă sufletească și trupească”. Specializată în sadomasochism, Daniela spune: „Pentru 350 de euro pe oră, fac tot ce cere un bărbat. De la arsuri la biciuire”.

Sadomasochismul este mai bine plătit decât sexul obișnuit. Daniela a spus că s-a culcat cu un bărbat de patru ori în ultimele patru luni. „Clienții mei vor să fie controlați, mai ales cei educați”, explică ea. Daniela își păstrează profesia secretă față de fiica sa, dar explică că face asta voluntar și pentru a plăti facturile.

Experiențele Elenei

Elena, de asemenea în vârstă de 33 de ani, dansează la barul Baby Doll. A lucrat în industrie timp de zece ani și a câștigat aproape un milion de euro. „Cel mai important este să nu rănești prea mult financiar un client”, spune Elena.

Ea preferă clienții care vin cu bicicleta și care economisesc, față de cei bogați care parchează Ferrari-uri. Managerul Baby Doll, Kelly, adaugă că bărbații care cheltuie mulți bani doresc de obicei o „fată naturală”, în timp ce cei care cheltuie mai rar preferă femei „de tip film”.

Viitorul Prostituatelor și Reglementările Noi

Elena speră să-și deschidă propriul salon de înfrumusețare și să renunțe la prostituție. Daniela își dorește să se ocupe de refacerea mobilierului vechi și repararea hainelor.

Consiliul municipal din Latem a început să verifice bordelurile, considerându-le necorespunzătoare pentru imaginea orașului. Reguli și controale mai stricte au dus la stingerea multor lumini de neon care nu s-au mai aprins niciodată.

Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.