Noua Escrocherie Online: Abonamente de Transport Public False în Iași

În mediul online au apărut anunțuri care vând abonamente de tramvai și autobuz la prețuri extrem de mici în Iași. Aceasta este o nouă escrocherie, ce include oferte fictive. Compania de Transport Public (CTP) din Iași a sesizat că pagina oficială a fost clonată.

Oferta Falsă

Ofertele false includ abonamente la prețul de 12 lei, valabile pentru șase luni. Mulți utilizatori au primit aceste „mega-oferte”, dar în spatele lor se ascunde o escrocherie. Cei care accesează aceste abonamente fictive riscă să li se fure datele personale.

Riscurile pentru Utilizatori

Escrocheria vizează călătorii care sunt atrași de prețurile mici. Ofertele suspecte ar trebui să ridice semne de întrebare. Utilizatorii sunt sfătuiți să verifice orice informație apărută online pentru a evita riscurile.

Reclamații și Precauții

CTP Iași a depus o sesizare la poliție și avertizează călătorii să fie atenți. Compania a tras un semnal de alarmă privind aceste oferte fictive, lansate sub pretextul unei aniversări false a 80 de ani de la înființare, deși compania are peste 125 de ani vechime.

gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.