Cât câștigă un șofer Uber: „Mai mult decât un programator”

Un șofer Uber poate câștiga sume considerabile, conform afirmațiilor de pe rețelele de socializare. Dacă mulți credeau că acest job nu aduce venituri consistente, s-au înșelat. Interesul pentru această activitate crește, iar câștigurile sunt în continuă creștere.

Din ce în ce mai multe persoane folosesc aplicații precum Uber și Bolt. Recent, un utilizator de Reddit a discutat despre câștigurile șoferilor Uber. Acesta a aflat că un șofer poate câștiga lunar în jur de 13.000 de lei net, adică peste 2.500 de euro. A cerut și păreri de la alții pentru a verifica această informație. Mulți au confirmat că suma este reală.

Discuția pe Reddit

„Zilele trecute discutam cu un prieten care face Uber și Bolt într-un oraș mare. Îmi spunea că câștigă 13.000 RON net pe lună. Nu i-am spus nimic, gândindu-mă că poate se laudă. Totuși, mă întreb dacă este adevărat, având în vedere situația din Statele Unite și salariul mediu din țară”, a scris utilizatorul pe Reddit.

Postarea a adunat rapid peste 160 de comentarii. Câți bani câștigă, de fapt, un șofer Uber? Unele persoane spun că ajung la 8.000 de lei lunar. Altele dezvăluie că pot câștiga și 12.000 de lei net pe lună. Totuși, câștigurile depind de timpul de lucru și de orele alese. Mulți petrec 12 ore pe zi în trafic pentru aceste sume.

Câștigurile variate ale șoferilor Uber

Un alt utilizator a discutat cu un șofer Uber experimentat, care făcea curse private și avea clientela formată. Acesta câștiga sume generoase.

„Am vorbit cu un șofer mai bătrân, taximetrist de peste 35 de ani, care lucra pe Uber Black. Făcea curse private, precum București-Istanbul, și câștiga mai mult decât orice salariu de programator”, a spus internautul, potrivit fanatik.ro.

Deși mulți spun că șoferii Uber câștigă sume fabuloase, există și opinii diferite. Unele persoane ajung la doar 3.000 de lei lunar, iar altele subliniază că este nevoie de un efort imens pentru a depăși 5.000 de lei net pe lună.

gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.