Irina Loghin Victima unei Escrocherii Online

Irina Loghin, una dintre cele mai iubite voci ale folclorului românesc, se confruntă cu o situație delicată. La 85 de ani, artista a fost implicată fără voia ei într-o escrocherie pe internet. Reclame înșelătoare promovează medicamente false, folosind numele și imaginea sa.

Reacția Artistei

Irina Loghin a reacționat ferm și a transmis un mesaj fanilor săi. Ea a subliniat că nu are nicio legătură cu produsele promovate și că toate reclamele sunt false. „Dragi prieteni, am fost informată că circulă informații false despre mine. Se spune că aș recomanda un medicament, dar este complet neadevărat. Sunt bine și sănătoasă”, a declarat artista.

Măsuri Legale Împotriva Escrocheriilor

Artista a fost profund supărată de faptul că admiratorii săi au fost păcăliți. Irina Loghin a angajat un avocat și a contactat Poliția. Ea intenționează să ia măsuri legale atât penale, cât și civile împotriva celor care au răspândit aceste minciuni. „Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur că veți primi toate noutățile direct de la mine”, a spus artista.

Activitatea și Mesajul Pozitiv al Irinei Loghin

În ciuda vârstei, Irina Loghin rămâne activă. Ea continuă să susțină concerte și se bucură de rolul de bunică și de compania animalelor sale. Recent, artista a postat imagini zâmbitoare în mijlocul naturii, demonstrând că zvonurile despre sănătatea ei sunt nefondate.

Pericolele Internetului

Această situație subliniază pericolele frecvente ale internetului. Chiar și personalitățile publice pot deveni victime ale escrocheriilor online. Irina Loghin speră ca demersurile sale legale să aducă dreptate și să descurajeze astfel de practici.

DC News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.