Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Murgeni

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la Spitalul de Psihiatrie Murgeni. Incidentul s-a produs după ce un pacient a dat foc unui cearșaf din salonul unde era internat. Pacientul, un bărbat de 60 de ani, a suferit arsuri de gradele I, II și III pe 30-40% din corp. Angajații spitalului au intervenit rapid și au stins focul înainte ca flăcările să se extindă.

Ancheta Poliției și Posibile Cauze

Un echipaj de poliție a sosit la locul incidentului pentru a investiga circumstanțele producerii incendiului. Nu se exclude posibilitatea ca pacientul să fi aprins o țigară, declanșând astfel focul.

Transferul Pacientului

Directorul spitalului din Bârlad a declarat că pacientul a fost adus la spital în jurul orei 5:00 dimineața. Acesta va fi transferat la un spital specializat din Timișoara. „La 1 septembrie 2024, la ora 5:13, pacientul a ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe cu arsuri de gradele II, III și IV pe 30-40% din corp și intoxicație cu monoxid de carbon. După evaluare, a fost internat în secția ATI pentru tratament”, a spus directorul spitalului.

Detalii despre Tratament și Transfer

Pacientul a primit îngrijiri imediate, inclusiv curățarea rănilor și aplicarea de pansamente. Spitalul a contactat Centrul Operativ pentru Situații de Urgență pentru a obține transferul pacientului într-un spital specializat pentru mari arși. Transferul a fost aprobat, iar pacientul a fost transportat la Timișoara cu elicopterul la ora 14:15.

Vremea Nouă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.