După plecarea lui Mihail Dojana, Filiala AUR Sector 1 se confruntă cu o scădere drastică a membrilor, rămânând doar cu 15 persoane, iar atmosfera tensionată și intrigile par să atingă cote alarmante. Într-o discuție între Ramona Ioana Bruynseels și Paul Vladu, fost vicepreședinte în filiala condusă de Bruynseels și actual membru al secretariatului general AUR, au ieșit la iveală planuri ascunse care implică pe Titus Păunescu, secretarul general al AUR, și pe afaceristul Mohammad Murad.

Titus Păunescu, recunoscut pentru legătura sa strânsă cu Murad, a pus la cale o strategie pentru a susține candidatura lui Daniel Tudorache, prin infiltrarea oamenilor săi în secțiile de votare sub sigla AUR, chiar dacă Tudorache candidează din partea unui alt partid și nu are dreptul să-și numească propriii reprezentanți. Această manevră, desfășurată în secret, amenință să afecteze poziția lui Ramona Ioana Bruynseels, sugerând o acțiune concertată din interior pentru a o marginaliza în cadrul partidului.

Astfel, se conturează un peisaj de culise în care alianțele și trădările pun în pericol integritatea filialei AUR Sector 1, alimentând speculațiile despre un joc politic murdar orchestrat de Păunescu, Murad și Tudorache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.