Direcția Silvică Vaslui a inițiat construirea unei rețele extinse de depozite de masă lemnoasă în toate ocoalele silvice din județ, în scopul furnizării de lemne de foc populației interesate să le achiziționeze.

În prezent, este funcțional un singur depozit, situat în Todirești, iar altele sunt planificate să fie construite la Poienești și în diverse alte locații. Aceste depozite sunt concepute pentru a facilita distribuirea lemnelor de foc către cetățeni.

În plus, Direcția Silvică intenționează să lanseze un magazin online destinat comenzilor și plăților de lemne de foc. Instituția a asigurat un volum semnificativ de masă lemnoasă în timpul iernii trecute și și-a extins serviciile către toate unitățile administrativ-teritoriale din județ. În paralel, operatorii economici care au contractat masă lemnoasă au contribuit la distribuirea acesteia către populație și alte entități economice.

Pentru a îmbunătăți accesibilitatea, au fost introduse și facilități, cum ar fi o mașină de despicat lemne la depozitul din Brodoc, pentru prelucrarea rapidă a lemnului mare, precum și opțiunea de livrare la cerere sau de ridicare direct de la depozit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.