O familie refuză să-și vândă casa pentru 40 milioane de dolari

O familie refuză să-și vândă casa și terenul pentru suma de 40 de milioane de dolari. Casa lor a ajuns să fie înconjurată de un oraș în plină dezvoltare. În imagini aeriene, proprietatea familiei Zammit din Sydney iese în evidență datorită gazonului bine îngrijit. În jurul casei, se întind rânduri de locuințe identice, înghesuite una lângă alta.

Rezistența față de dezvoltatori

Dezvoltatorii imobiliari continuă să ofere sume tentante pentru a-i convinge să vândă. Proprietarii însă nu cedează. Casa impunătoare din The Ponds, nord-vestul Sydney-ului, se află pe un teren foarte valoros. Specialiștii estimează că terenul valorează aproximativ 60 de milioane de dolari australieni (40 de milioane de euro). Cu toate acestea, familia refuză să vândă.

Proprietatea are o alee de 200 de metri și o priveliște către Munții Albaștri. În spate, există o magazie și un garaj pentru trei mașini. Casa se află la 40 de minute de mers cu mașina de centrul orașului Sydney.

Interesul imobiliar și refuzul constant

Familia Zammit a respins multiple oferte din partea dezvoltatorilor, inclusiv una de 40 de milioane de dolari. Chiar și acum, primesc zilnic propuneri de la agenții imobiliari. Jurnaliștii care au vizitat casa au găsit cărți de vizită lăsate de agenți, cu mesaje în care proprietarii erau rugați să sune.

Fotografiile aeriene arată cum zona verde din jurul casei a fost acoperită de locuințe noi. Mulți vecini se plâng că nu au loc suficient pentru a-și lăsa copiii să se joace. Cu toate acestea, cei care locuiesc lângă familia Zammit se bucură de priveliștea oferită de gazonul verde.

Discreția familiei și posibilele motive

Familia Zammit este foarte retrasă și rareori este văzută în curte, cu excepția zilelor când tund gazonul. Deși terenul lor valorează acum o avere, în trecut au încercat de două ori să-l vândă, însă la prețuri mult mai mici.

Deși motivul refuzului lor nu este clar, presa speculează că familia așteaptă o ofertă mai mare, considerând că valoarea terenului va continua să crească.

Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.