Cu o singură înfrângere în cinci meciuri, echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui s-a calificat la turneul final al Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România la minifotbal. La faza zonală găzduită de Vaslui, echipa condusă de Tiberiu Bucur s-a clasat pe locul 2, acumulând 12 puncte, la egalitate cu câștigătoarea fazei, ISU Botoșani, care a învins gazdele cu scorul de 8-1.

În celelalte partide, echipa ISU Vaslui a obținut victorii consistente, înfrângând ISU Suceava cu scorul de 5-0, ISU Bacău cu 3-2, ISU Iași cu 3-0 și ISU Neamț cu 7-3.

Lotul echipei ISU Vaslui include jucători cu experiență, unii având trecut în Liga 1 sau Liga a III-a, precum Bogdan Panait, fost fotbalist la Steaua și FC Vaslui în prima ligă, și Andrei Covăcel, care a evoluat în Liga a III-a la CSM Vaslui.

Aceștia, împreună cu Vicențiu Boicu și Mircea Horciu, fac parte din lotul echipei Sporting Comstar Vaslui, câștigătoarea titlului județean și a Cupei României, etapa județeană, urmând să participe la barajul de promovare în Liga a III-a.

Competiția este organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România și reunește echipele reprezentative ale fiecărui inspectorat pentru situații de urgență din țară.

Lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui este format din: Tiberiu Bucur, Măricel Stratulat, Andrei Covăcel, Andrei Buruiană, Vicențiu Boicu, Bogdan Panait, Florin Vântul, Dragoș Vieru, George Neagu, Ștefan Berezeanu, Andrei Chiriac și Mircea Horciu.

Aceste informații au fost furnizate de către: https://vasluiazi.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.