Expoziția Black Sea Defense and Aerospace (BSDA) va avea loc la Romaero în perioada 22-24 mai, oferind o platformă de prezentare pentru soluții inovatoare în domeniul apărării, industriei aerospațiale și siguranței publice. Eviden, lider al Grupului Atos în domeniul digital, cloud, big data și securitate, va participa pentru a doua oară consecutiv la acest eveniment de amploare, prezentând portofoliul său dedicat acestor domenii vitale. Standul companiei, situat la numărul 1135 în sala C, va găzdui expoziția soluțiilor inovatoare, oferind astfel o perspectivă concretă asupra aplicabilității celor mai noi tehnologii în domeniile specifice de apărare și siguranță publică.

Eviden, prin vocea lui Ovidiu Dan, Head of Big Data&Security, Eviden Romania, subliniază importanța asigurării unui proces de luare a deciziilor, coordonare și pregătire operațională sigur, robust și în timp real în domeniul apărării și al siguranței publice. Compania se angajează să ofere un portofoliu integrat de soluții și produse, ce combină cele mai bune practici din industrie cu agilitatea tehnologiilor de ultimă generație, menținând în același timp atributele esențiale de fiabilitate și reziliență, pentru a satisface nevoile și cerințele clienților. Prin participarea la BSDA, Eviden confirmă angajamentul său de a contribui semnificativ la crearea unei lumi digitale mai sigure.

La evenimentul BSDA 2024, Eviden va expune soluții care demonstrează expertiza sa vastă în domenii variate, de la rețele private de comunicații 4G / 5G și comandă și control, până la senzori pentru aplicații terestre, navale și aerospațiale, securitate cibernetică și inteligență artificială. Vizitatorii vor avea ocazia să descopere soluții operaționale digitale dedicate sectorului apărării și siguranței publice, printre care se numără:

  • Rețele private tactice 4G/5G, de tip deployable sau campus-type
  • Sisteme digitale pentru soldați și sisteme de gestionare digitală a luptelor
  • Aplicații pentru misiuni și infrastructuri critice
  • Soluții SIGINT și de monitorizare a spațiului
  • Analiză video bazată pe inteligență artificială.

Eviden oferă instituțiilor din domeniul apărării și al siguranței publice instrumente digitale de coordonare și colaborare, adaptate la fiecare nivel de misiune, pentru a permite forțelor să înțeleagă și să controleze situația tactica în timp real. Expertiza în gestionarea completă a datelor, implementată prin soluții Big Data și inteligență artificială, permite luarea deciziilor informate la nivel tactic și strategic. Totodată, compania dezvoltă și implementează sisteme de securitate cibernetică pentru a asigura integritatea datelor procesate în contextul luptei colaborative. Prin aceste soluții inovatoare și integrate, Eviden sprijină instituțiile din întregul spectru al apărării naționale și al siguranței publice în coordonarea și luarea deciziilor, asigurând disponibilitatea operațională a resurselor necesare.

Aceste informații au fost furnizate de către: https://adevarul.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.