Horia Constantinescu dorește să transforme mentalitatea oamenilor de la resemnare la optimism, subliniind că „Lucrurile se pot face”. Fostul șef al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului și actualul candidat PSD pentru postul de primar al Municipiului Constanța a discutat despre această viziune în cadrul unei emisiuni pe canalul de YouTube al lui Codin Maticiuc.

Constantinescu a evidențiat necesitatea unei schimbări de paradigmă, prezentând exemple de succes, cum ar fi primarul Sectorului 4, Daniel Băluță. Acesta a reușit să atragă fonduri europene în valoare de 2,2 miliarde de euro și să demonstreze că proiecte importante, precum construcția școlilor modulare, pot fi realizate în doar câteva luni.

Prin prezentarea acestor exemple de succes, Constantinescu își propune să inspire comunitatea și să le arate că lucrurile pot fi realizate. El consideră că schimbarea mentalității resemnate în una optimistă este esențială pentru progresul orașului și intenționează să promoveze acest mesaj în eventualitatea câștigării primului său mandat ca primar.

Aceste informații au fost furnizate de către: https://www.gandul.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.