Coșmarul șoferilor care intră și ies din Vaslui se apropie de sfârșit vineri. Să sperăm… De aproape o săptămână, cei care traversează podul de la Cuvas se confruntă cu adevărate probleme. Diminețile sunt marcate de cozi infernale la pod, iar mulți dintre cei care se îndreaptă spre locurile de muncă în oraș au întârziat din cauza lucrărilor de montare a rosturilor de dilatație de la acest pod. „Locuiesc într-un sat din apropierea Vasluiului. Luni, am plecat la serviciu la ora 8 și zece. Știți când am ajuns, pe un drum pe care îl parcurs în mod normal în 10 minute? La 9 și 20, după 50 de minute! Coada ajungea până la Băcăoani, cred că erau aproximativ 4-5 km de mașini”, a declarat unul dintre șoferi.

Singurele vehicule care au prioritate și trec mai rapid sunt cele de urgență, cum ar fi ambulanțele, mașinile de poliție sau de pompieri. Restul trebuie să aștepte.

„Conform informațiilor de la conducerea Drumurilor Naționale, lucrările la pod se vor încheia vineri. Acestea au fost lucrări complexe, care au necesitat timp”, a declarat un oficial din județ.

Aceste informații au fost furnizate de către: https://vasluianul.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.