În week-endul recent încheiat, la Arenele Romane din București, George Simion a anunțat intenția sa de a conduce „totalitar” regiunile Țara Românească, Țara Ardealului și o parte din Țara Moldovei. Evenimentul a fost marcat de festivități grandioase, evocând celebra sintagmă „Panem et circenses” a poetului latin Juvenalis.

Printre personalitățile prezente la ceremonie s-a numărat și Dan Tanasă, un brașovean stabilit recent în oraș. Cu toate că nu a luat cuvântul, rolul său principal a fost de a asigura ordinea și disciplina. Ca recompensă, George Simion va veni la Brașov pe 19 iunie 2024 pentru a-l învesti pe Tanasă cu titlul de „Cetățean de onoare al AUR Brașov – Organizația Județeană”.

Într-un articol anterior, „Legătura între AUR, păcănele și semnătura soacrei decedate”, se detalia cum George Simion îi oferea lui Jereb Mihai-Florin, alias „Make”, libertatea de a coordona activitățile electorale la Brașov. După rezultate dezastruoase în alegeri, Make a părăsit scena politică locală, lăsându-i locul lui Dan Tanasă.

Tanasă, deși a obținut doar 4.303 voturi (3,94%), a devenit figura centrală a AUR Brașov. Într-o postare pe rețelele de socializare, acesta a mulțumit alegătorilor pentru cele peste 28.000 de voturi primite de echipa sa la Consiliul Județean, deși cifrele reale erau mult mai mici.

În același timp, tensiunile interne au dus la demisii în organizația din Făgăraș, iar Tanasă și-ar fi sabotat propria campanie electorală, sperând la o victorie a primarului Allen Coliban de la USR. Surse din interior sugerează că Tanasă ar avea interese imobiliare în Poiana Brașov, legate de Alexandru Paranțucă, un aliat condamnat pentru corupție.

Vom continua să urmărim evoluția situației și ridicarea oficială în grad a lui Dan Tanasă.

Aceste informații au fost furnizate de către:  https://argumentul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.