Fiica lui Connect-R, discriminată la școală: „A arătat-o cineva cu degetul și s-a simțit foarte prost și au râs copiii”. Connect-R, în vârstă de 41 de ani, a povestit recent că fiica sa, Maya, a fost victima discriminării rasiale la școală. Artistul a dezvăluit, în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, că Maya a fost supusă rasismului de către colegii săi.

Misha, fosta soție a lui Connect-R, are împreună cu artistul o fetiță pe nume Maya, care este elevă la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”. Înainte de căsătoria cu Misha, Connect-R a avut o relație de lungă durată cu Diana Georgescu, dar cei doi nu au ajuns să se căsătorească. În emisiunea lui Cătălin Măruță, Connect-R a relatat experiența neplăcută a fiicei sale.

Fiica lui Connect-R, discriminată la școală: „Îmi spune că ea nu mai vrea să fie de etnie romă și vrea să fie ca mami”

„Am crezut în vorba lui Morgan Freeman, care spunea că rasismul va înceta când nu vom mai vorbi despre el. Dar nu pot să nu mai vorbesc despre el, când în 2024, fiica mea vine de la fosta școală și îmi spune că nu mai vrea să fie de etnie romă și vrea să fie ca mami. După ce am întrebat-o ce s-a întâmplat, mi-a spus că la școală a arătat-o cineva cu degetul și s-a simțit foarte prost și au râs copiii. Evident, copilul respectiv nu avea vină, ci probabil a auzit astfel de comentarii acasă,” a declarat Connect-R, potrivit click.ro. Artistul a mai spus că și el este adesea judecat din cauza etniei sale:

„Nu pot să ignor mesajele care, deși nu sunt foarte răutăcioase, spun totuși „Ce talentat e Connect-R, păcat că e țigan”. Nu pot să nu văd aceste lucruri. Asta e. Vrem, nu vrem, trăim într-o țară xenofobă, homofobă și așa mai departe. Poate că mai trebuie timp.”

Aceste informații au fost furnizate de către: https://www.gandul.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.