Fraților și surorilor din sfântul neam românesc, adunați-vă cu toții la o sfântă cacealma imobiliară, unde sfinția sa George Simion ne îmbie cu o închinăciune la cele mai sfinte case de pe acest pământ promis de la stat! Aleluia, fraților!

Nu vă temeți și nu vă îndoiți, căci casele acestea sunt construite pe terenul sfințit de stat, acolo unde și îngerii se dau cu capul de pereți! E adevărat, fraților, fără termopane, căci fericirea și lumina divină trec mai ușor prin geamurile sparte și dușumelele crăpate. Piatra o aduceți singuri, căci Domnul ajută, dar nu cară. Iar cimentul, preacuvioșilor, îl cerem ca donație de la producători, căci ce este mai creștinește decât să cerșim de la cei cu stare?

Acoperișul, să nu vă fie grijă, căci vine de la Dumnezeu însuși, care ne-a promis cer senin și ploi doar din când în când, cât să nu mucezească paiele. Și pentru cei care întreabă de avans, ascultați cuvântul meu, avansul de 1000 de euro trebuie plătit cât mai urgent până la alegerile din 1 decembrie. De ce? Pentru că și sfinții au nevoie de ceva mărunțiș să-și cumpere câte o lumânare sau două.

Iată, fraților, binecuvântata noastră afacere: Caritasul de AUR, nu cu lingouri, ci cu case din paie! Aceasta este calea cea dreaptă către o locuință sfântă, unde îngerii vor păzi ușile fără lacăte și hoții vor fura doar din spirit de camaraderie. Întru înțelepciunea divină și cu binecuvântarea cerească, vă așteptăm să vă alăturați acestui sacru proiect!
Amin și fie ca Domnul să vă lumineze drumul către casele noastre sfințite, căci aici, la George Simion, orice promisiune se ține doar cu o rugăciune și un buzunar binecuvântat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.