Diana Tache la „Miercurea Neagră”: Recalcularea pensiilor și problemele PSD

Jurnalista Diana Tache a fost invitată la emisiunea „Miercurea Neagră”, moderată de Bogdan Chirieac la DC News TV. Emisiunea a abordat, printre altele, recalcularea pensiilor, un subiect de mare actualitate.

Nemulțumirile pensionarilor

Pensionarii din România sunt nemulțumiți de recalcularea pensiilor. Marți, Daniel Baciu, Președintele Casei Naționale de Pensii Publice, a anunțat primirea a 62.600 de cereri. Unele cereri sunt pentru clarificări, altele pentru revizuirea pensiei.

Bogdan Chirieac a observat că PSD a decis să mărească pensiile din nou de la 1 octombrie. „Ca să-i liniștească, mai măresc o dată pensiile”, a spus Chirieac.

Critica la adresa PSD

Chirieac a criticat PSD pentru gestionarea situației, menționând că reforma pensiilor era necesară. „PSD-ul s-a împușcat în picior cu mâna doamnei Simona Bucura-Oprescu”, a spus analistul. El a acuzat lipsa de comunicare și ineficiența echipei PSD în gestionarea problemelor.

Diana Tache a intervenit, subliniind lipsa de comunicare din partea șefilor PSD. „Dacă Simona Bucura-Oprescu nu poate comunica, șefii ei ar trebui să explice situația”, a spus Tache.

Eforturile lui Marcel Ciolacu

Chirieac a recunoscut eforturile lui Marcel Ciolacu de a aduce liniște pensionarilor prin măsuri precum majorarea pensiilor. „Ciolacu încearcă să facă ce poate, dar sistemul nu comunică”, a menționat Chirieac. El a subliniat că, deși reforma este necesară, problemele de comunicare persistă.

DC News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.